Wintersport in Italië

  • Uitgestrekte skigebieden
  • De Italiaanse keuken
  • Sfeer en gastvrijheid
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Residence Sol e Nef
apartments-sol-e-nef-sottoguda-marmolada-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgapartments-sol-e-nef-sottoguda-skibushalte-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgapartments-sol-e-nef-sottoguda-slaap-en-woonkamer-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgapartments-sol-e-nef-sottoguda-studio-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgapartments-sol-e-nef-sottoguda-tv-en-woonkamer-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgapartments-sol-e-nef-sottoguda-uitbouw-erker-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgapartments-sol-e-nef-sottoguda-voorbeeld-appartement-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgapartments-sol-e-nef-sottoguda-woonkamer-en-keuken-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgmarmolada-superdolomiti-italie-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgmarmolada-superdolomiti-wandelende-skiers-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpg
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Residence Sol e Nef is een een zeer sfeervolle accommodatie in het dorpje Rocca Pietore (Sottoguda). De accommodatie bestaat uit 12 comfortabele appartementen, geschikt voor 2 tot 5 personen, met een prachtig uitzicht op de omringende bergen. Residence Sol e Nef beschikt verder over een lift, parkeertterrein, terras, skiruimte en een solarium. In de directe omgeving vind je enkele winkeltjes, kleine supermarkt, pizzeria en een restaurant. De halte van de skibus die je in enkele minuten naar het skigebied brengt bevindt zich voor de deur. Bij de afwerking van alle comfortabele appartementen is veel hout gebruikt waardoor elk appartement een chaletachtige uitstraling heeft.

Elk appartement beschikt over een sofa, eethoek, lcd tv, Wifi, telefoon, kluisje, badkamer met douche en toilet, goed ingerichte keuken met keramische kookplaat, oven/magnetron en vaatwasser. Bedlinnen en handdoeken zijn aanwezig in het appartement, deze worden 1 x per week gewisseld. Wij bieden hier twee  type appartementen aan:

studio 2/4 personen
woon/slaapkamer met tweepersoonsbed en bedbank

2 kamerappartement 5 personen 
woonkamer met bedbank, slaapkamer met tweepersoonsbed

  • Skibus voor de deur
  • Keuze uit 2 skigebieden
  • Gastvrij
  • Comfort
     

Interlodge is aangesloten bij

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 026 44 60 605 |

Jacob Cremerstraat 19, 6821 DA Arnhem, Nederland | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy