Interlodge
  • Opgericht in 1986
  • Sneeuwbal Wintersport
  • Eerste direct seller wintersport
  • 100% zelfstandig en onafhankelijk

Interlodge is één van de eerste touroperators / direct sellers gespecialiseerd in de wintersport en opgericht in 1986 onder de naam Sneeuwbal Wintersport.

Een direct seller (direct contact tussen klant en hotelier of accommodatieverschaffer, zonder tussenkomst van een andere partij) om de lijnen zo kort mogelijk te houden en de organisatie zo strak mogelijk te laten verlopen. 

Interlodge is een volledig zelfstandige touroperator en specialist in wintersportvakanties naar Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Je kan bij ons terecht voor eenvoudige tot zeer luxe hotels, studio’s, chalets en appartementen.

Met ruim 30 jaar ervaring in de Alpen zijn wij ook voor veel groepen het contact voor een onbezorgde, sportieve vakantie. Diverse skiverenigingen, skibanen, personeelsverenigingen, sportclubs, familie- en vriendengroepen geven ons ieder jaar weer het vertrouwen hun reis reis tot een succes te maken.                             

Ben je op zoek naar dat ene specifieke adres? Vraag het ons, want de meeste adressen kennen wij persoonlijk en kunnen we gerust aanbieden, ook als deze niet op onze site vermeld staan.     

Wij hebben alle bestemmingen zelf regelmatig geïnspecteerd en helpen graag met het organiseren van jouw wintersportvakantie. Voor een complete vakantie bieden wij behalve accommodaties ook alle mogelijkheden van vervoer per bus of trein naar de Alpen.

Wij nodigen je graag uit om een kijkje op onze site te nemen, ons een mailtje te sturen of ons te bellen om de beste bestemming uit te kiezen die volledig bij jouw wensen past.

Eric van Holten & Isabelle El-Arbi - van Holten & Team

Interlodge is aangesloten bij

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 06-51440982 | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy