Wintersport in Oostenrijk

  • Gemoedelijke sfeer
  • Après-ski
  • Sfeervolle berghutten
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Naar het overzicht

Bad Gastein

bad-gastein-winter-ski-amade-wintersport-oostenrijk-interlodgeangertal-bad-gastein-ski-amade-wintersport-oostenrijk-interlodgeapres-ski-bad-gastein-ski-amade-wintersport-oostenrijk-interlodgebad-gastein-ski-amade-wintersport-oostenrijk-interlodgepiste-bad-gastein-ski-amade-wintersport-oostenrijk-interlodgeschloss-alm-bad-gastein-ski-amade-wintersport-oostenrijk-interlodgewinter-bad-gastein-ski-amade-wintersport-oostenrijk-interlodgegastein-ski-amade-wintersport-oostenrijk-interlodge

Bad Gastein ligt op een hoogte van 1.000 meter en is veruit de meest populaire plaats in het Gasteinertal, gevolgd door Großarltal en Bad Hofgastein. Aan de rand van het dorp vertrekt een gondellift richting de top van de Stubnerkogel op 2.251m hoogte. Vanaf hier kun je 4 verschillende afdalingen kiezen waarvan 3 richting Bad Hofgastein. Aan het einde van de dag kun je vanaf de Stubnerkogel terug naar het dorp over een 5,8 km lange blauwe afdaling - een erg mooi afsluiting! Een afwisselend en mooi aangelegd snowpark vind je op de Stubneralm waar beginners en gevorderden hun tricks kunnen oefenen in een prachtige omgeving. Meer informatie op www.snowpark-gastein.com. Nog meer beleving en sensatie vind je bovenaan de Stubnerkogel bij de 140 m lange hangbrug of vanaf het uitzichtplatform met een fantistisch panorama op de 3.798m hoge Großglockner. Kinderen kunnen zich uitleven in het Fun Center - gelegen bij het bergstation van de Stubnerkogel lift. Hier vermaken zij zich in de ballenbak, klimtuin of met tafelvoetbal en airhockey. De toegang is gratis.
ad Gastein wordt gekenmerkt door zijn karakteristieke uiterlijk met stijlvolle gebouwen uit de 'belle époque' (1870-1914). Buiten de piste kun je je lichaam en geest verwennen in de Felsentherme (www.felsentherme.com) - een uitgebreid zwem- spa- en wellnesscentrum. Wil je een gokje wagen in een stijlvolle ambiance, bezoek dan het casino ‘Faites vos jeux’ in Bad Gastein. Verder kent Bad Gastein een uitgebreid evenementen programma en biedt het hoogwaardig entertainment op diverse locaties. In Bad Hofgastein vind je het zeer uitgebreide kuurpark Alpentherme. Dit kuurpark beschikt over thermale baden, sauna's, zwembaden, massage & beauty, sport, fitness en nog veel meer.

Interlodge is aangesloten bij

Wintersport 2022

Wij zijn er klaar voor!

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 026 44 60 605 |

Jacob Cremerstraat 19, 6821 DA Arnhem, Nederland | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy