Verzekeringen 2019

Verzekeringen
Wij adviseren u een reisverzekering en annuleringsverzekering af te sluiten. Deze kunt u eenvoudig afsluiten tijdens het reseveren op onze site. Reisverzekering
De wintersportverzekering die wij aanbieden is een complete reisverzekering (combinatie B, inclusief wintersportdekking), eventuele schades worden snel en soepel afgehandeld en voor de onmiddelijke hulp in noodgevallen staat Allianz Global Assistance altijd voor u klaar. De kosten hiervoor zijn per persoon: 
1 dag = € 2,95
8 dagen = € 23,60
9 dagen = € 26,55   
10 dagen = € 29,50 

Automobilistenhulpverzekering
Wanneer u met de auto op vakantie gaat, raden wij u aan een automobilistenhulpverzekering af te sluiten.
Voor € 16,64 (alleen te boeken in combinatie met een reisverzekering) kunt u rekenen op directe hulp wanneer de auto het laat afweten, de bestuurder uitvalt of de auto teruggehaald moet worden vanuit het buitenland. Ook rechtsbijstand en bemiddeling bij een verkeersovertreding of ongeval vallen hieronder.


Annuleringsverzekering
Sluit u bij de boeking de annuleringsverzekering af, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële consequenties wanneer uw reisplannen gedwarsboomd worden. Of dit nu voor of tijdens uw reis gebeurt.
De kosten hiervoor zijn: 
6,65% van de totale reissom.

Bovendien is er tegen een geringe extra premie de Dubbel-Zeker-annuleringsverzekering. U betaalt hiervoor 7,25% van de totale reissom. Daarmee wordt zelfs uw hele reissom vergoed, als u de reis moet afbreken. Ook als dit op de voorlaatste dag mocht gebeuren. Het verschil tussen deze twee producten is dat de annuleringsverzekering bij onderbreking van de vakantie de niet genoten vakantiedagen vergoedt, terwijl de Dubbel-Zeker-annuleringsverzekering de volledige reissom vergoedt.

Het is ook mogelijk om een zaakwaarnemer of een extra persoon mee te verzekeren. De kosten hiervoor zijn: 7,85% van de totale reissom. Mocht uw zaakwaarnemer op het werk uitvallen, dan worden de annuleringskosten vergoed.

Algemeen
De poliskosten bedragen, ongeacht het aantal personen € 5,45.

Wanneer uit de boeking blijkt dat er géén verzekeringen zijn afgesloten, wijzen wij u er met nadruk op, dat het afsluiten van bedoelde verzekering tot uw eigen verantwoordelijkheid behoort en dat wij derhalve geen enkele aansprakelijkheid zullen aanvaarden voor schade waartegen deze verzekeringen dekking plegen te geven.

Alle vermelde bedragen en percentages zijn inclusief 21% assurantiebelasting.