wintersport in beeld

Campitello

Wintersport in Campitello

Het op 1440 meter hoogte gelegen dorp Campitello is een gezellig dorp in het Fassadal met enkele winkels, bars en restaurants.

Campitello heeft een rechtstreekse gondelverbinding met het grootste aanééngesloten skigebied van de Dolomieten.

De gondel brengt u naar een hoogte van ruim 2400 meter (Col Rodella) en vanaf hier zijn er talloze mogelijkheden om naar de bekende plaatsen, zoals Canazei, Arabba, Selva Wolkenstein en Ortisei, te skiën. Of wat dacht u van de Sella Ronda, een prachtige, niet al te moeilijke tocht rond het Sella massief. Afdalen op de ski naar Campitello is helaas niet mogelijk. Dit kan onder normale omstandigheden wel in Canazei en met de skibus bent u binnen 10 minuten weer bij uw hotel of appartement.

 
Campitello: skikaart-campitello-val-di-fassa-dolomiti-wintersport-italie-interlodge
ca. 1100 km.
Campitello
Campitello (incl. transfer)
Campitello: centrum-campitello-fontein-wintersport-italie-interlodgeCampitello: DOLOMITI-SUPERSKI-SKI-SELLA-RONDA-ITALIE-WINTERSPORT-INTERLODGECampitello: gondola-rodella-campitello-wintersport-italie-interlodgeCampitello: panorama-campitello-wintersport-italie-interlodgeCampitello: plein-campitello-superskidolomiti-val-di-fassa-wintersport-italie-interlodgeCampitello: sella-ronda-dolomiti-superski-wintersport-italie-interlodge

Accommodaties

Résidence Ercabuan
Résidence Villa Artic
Hotel Flora Alpina
Résidence Rodolon