Wintersport in Italië

  • Uitgestrekte skigebieden
  • De Italiaanse keuken
  • Sfeer en gastvrijheid
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Hotel Rosalpina
buitenkant-hotel-rosalpina-rocca-pietore-dolomiti-super-ski-wintersport-italie-ski-snowboard-raquette-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-rosalpina-rocca-pietore-marmolada-dolomiti-superski-ski-snowboard-raaquetes-langlauf-wandelen-interlodge.jpgkamer-hotel-rosalpina-rocca-pietore-dolomiti-super-ski-wintersport-italie-ski-snowboard-raquette-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpglounge-hotel-rosalpina-rocca-pietore-dolomiti-super-ski-wintersport-italie-ski-snowboard-raquette-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgreceptie-hotel-rosalpina-rocca-pietore-dolomiti-super-ski-wintersport-italie-ski-snowboard-raquette-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgrestaurant-hotel-rosalpina-rocca-pietore-marmolada-dolomiti-superski-ski-snowboard-raquettes-langlauf-wandelen-interlodge.jpgrocca-pietore-hotel-rosalpina-marmolada-dolomiti-superski-ski-snowboard-raquettes-langlauf-wandelen-interlodge.jpg
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Hotel Rosalpina is mede populair geworden door zijn centrale ligging. Binnen 10 minuten brengt de skibus u naar Malga Ciapela, het beginpunt van de Dolomiti Superski, of naar het goedkopere skigebied van Alleghe. Het hotel ligt in de wijk Bosco Verde en wordt gerund door de gastvrije familie de Lazzer.

Hotel Rosalpina combineert gezellige sfeer met comfort en beschikt over een wellness ruimte met sauna, whirlpool, turks stoombad en solarium (niet gratis), een tv kamer, spelletjes kamer, wifi internet en een gezellige bar.

In het sfeervolle restaurant staat 's ochtends een ontbijtbuffet klaar en wordt 's avonds een uitstekend drie gangen keuze-diner geserveerd. De eigenaar van hotel Rosalpina organiseert regelmatig avondactiviteiten waaraan u vrijblijvend mee kunt doen.

De comfortabele kamers beschikken over tv, kluisje, telefoon en badkamer met douche, haardroger en toilet. De kamers beschikken over een balkon met een prachtig uitzicht over de omringende bergen.

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 026 44 60 605 |

Jacob Cremerstraat 19, 6821 DA Arnhem, Nederland | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy