Wintersport in Italië

  • Uitgestrekte skigebieden
  • De Italiaanse keuken
  • Sfeer en gastvrijheid
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Hotel Savoia
hotel-savoia-canazei-passo-pordoi-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgbuitenkant-hotel-savoia-dolomiti-superski-wintersport-italie-interlodgebuitenkant-hotel-savoia-passo-pordoi-canazei-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-savoia-kamer-canazei-passo-pordoi-superdolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-langlaufen-interlodge.jpghotel-savoia-kamer-passo-pordoi-canazei-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-savoia-passo-pordoi-kamer-canazei-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-savoia-wellness-passo-pordoi-canazei-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgrestaurant-hotel-savoia-canazei-passo-pordoi-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-interlodge.jpgreceptie-hotel-savoia-passo-pordoi-wintersport-italie-interlodge
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Dit unieke, op 2239 meter hoogte gelegen hotel is een echte aanrader voor de fanatieke skiërs. Het hotel ligt direct aan de bekende Sella Ronda, maar ook lange skitochten naar andere plaatsen in dit gigantische skigebied zijn uitstekend te maken.

Hotel Savoia is een karakteristiek en sfeervol hotel wat al bestaat sinds 1890. Er zijn geen uitgaansmogelijkheden, maar het hotel biedt een sfeervolle bar en restaurant waar je de avonden gezellig kan doorbrengen. Tevens beschikt het hotel over een ontspanningsruimte met sauna en whirlpool. Vanuit het restaurant heb je een prachtig uitzicht over de Dolomieten. 's Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar en s'avonds wordt een goed meergangen keuze diner met saladebuffet geserveerd.

Let op!
Als je met eigen auto naar dit hotel wilt gaan, wordt dringend aangeraden sneeuwkettingen mee te nemen; kom je met de bus, dan word je gratis door iemand van het hotel vanuit Canazei opgehaald. We adviseren deze bestemming niet voor beginners; er is een skischool in de buurt, maar deze is alleen op de ski’s te bereiken.

De ruime kamers zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en comfortabel ingericht. De kamers zijn voorzien van tv, telefoon, zithoek en een badkamer met douche en toilet.

  • Op 2239 meter hoogte
  • Aan de Sella Ronda
  • Bovenop de Passo Pordoi
  • Sfeervol

Interlodge is aangesloten bij

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 06-51440982 | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy