Wintersport in Italië

  • Uitgestrekte skigebieden
  • De Italiaanse keuken
  • Sfeer en gastvrijheid
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Hotel Pordoi
buitenkant-hotel-pordoi-passo-pordoi-canazei-dolomiti-superski-wintersport-italie-ski-snowboard-langlaufen-interlodge.jpgbuitenkant-hotel-pordoi-passo-pordoi-canazei-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-pordoi-kamer-passo-pordoi-canazei-sella-ronda-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-pordoi-passo-pordoi-canazei-dolomiti-sella-ronda-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-pordoi-passo-pordoi-canazei-wintersport-italie-ski-snowboard-langlaufen-interlodge.jpgontspanningsruimte-hotel-pordoi-passo-pordoi-canazei-sella-ronda-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgpasso-pordoi-hotel-pordoi-bar-buffet-canazei-sella-ronda-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgrestaurant-hotel-pordoi-canazei-passo-pordoi-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-interlodge.jpgterras-hotel-pordoi-canazei-passo-pordoi-sella-ronda-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgsella-dolomiti-superski-wintersport-italie-interlodge
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Direct aan de piste, omringd door een prachtig berglandschap, vind je het op ca. 2000 meter hoogte gelegen Hotel Pordoi; een sfeervol berghotel met 24 comfortabele kamers en een groot zonnig buitenterras, tevens pisterestaurant. Voor de deur van het hotel tref je dan ook diverse skipistes en liften die onderdeel uitmaken van de Sella Ronda.

Het hotel biedt een sfeervol restaurant waar 's ochtends een ontbijt klaar staat en 's avonds een prima diner met lokale specialiteiten wordt geserveerd. Verder heeft het hotel een grote sauna, whirlpool en een gezellige bar. Daarnaast kan je gratis gebruik maken van het zwembad in het tegenover gelegen Garnì Gonzaga. Het is mogelijk om bij de receptie een skipas te kopen.

De kamers van Hotel Pordoi beschikken over tv, telefoon en badkamer met douche en toilet. Wij bieden hier 3 verschillende type kamers aan:
Standard kamer: comfortabele, gerenoveerde kamer.
Comfort kamer: ruime, comfortabele, gerenoveerde kamer.  
Junior Suite: zeer ruime, comfortabele en mooi gerenoveerde kamer.

  • Middenin het skigebied
  • Aan de piste
  • Groot zonneterras
  • Gastvrij

Interlodge is aangesloten bij

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 06-51440982 | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy