Wintersport in Italië

  • Uitgestrekte skigebieden
  • De Italiaanse keuken
  • Sfeer en gastvrijheid
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Résidence Ercabuan
aanzicht-residence-ercabuan-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgbuitenkant-residence-ercabuan-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgbuitenzijde-residence-ercabuan-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgresidence-ercabuan-badkamer-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgresidence-ercabuan-eettafel-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgresidence-ercabuan-kamer-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgresidence-ercabuan-keuken-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgresidence-ercabuan-keuken-en-tafel-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgresidence-ercabuan-slaapkamer-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpg
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Op loopafstand van het centrum van Campitello en op ca. 800 meter van de gondelbaan vind je het rustig gelegen Résidence Ercabuan. Een mooi résidence bestaande uit 6 comfortabele appartementen met de skibushalte praktisch voor de deur en op ca. 100 meter een langlaufroute. Résidence Ercabuan heeft een eigen verblijfsruimte, zonder personeel, waar je gezellig samen kunt komen. De accommodatie is mede hierdoor ook uitstekend geschikt voor (familie)groepen. Bij de accommodatie is verder Wifi, een wasruimte, skiberging en parkeerplaats aanwezig. Je kan (tegen betaling) gebruik maken van de ontspanningsruimte met sauna, stoombad en zwembad in het op ca. 150 meter gelegen Hotel Flora Alpina.

De mooie sfeervolle appartementen zijn volledig ingericht en beschikken over een gezellige woonkamer met tv, Wifi, kluisje, eethoek, keuken met fornuis, vaatwasser, oven en koelkast, badkamer met bad/douche, haardroger, toilet en een balkon of terras. Wij bieden hier de volgende type appartementen:

2x 2 kamer appartement 2/3 personen (ca. 40 m2)
woonkamer met bedbank voor 1 persoon en een slaapkamer voor 2 personen

2x 2 kamer appartement 4 personen (ca. 45-55 m2)
woonkamer met bedbank voor 2 personen en een slaapkamer voor 2 personen

2x 3 kamer appartement 6 personen (ca. 60-70 m2)
woonkamer met bedbank voor 2 personen en 2 slaapkamers voor 2 personen

  • Rustige ligging
  • Scherp geprijsd
  • Comfort
  • Wellness op 150 meter

Interlodge is aangesloten bij

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 026 44 60 605 |

Jacob Cremerstraat 19, 6821 DA Arnhem, Nederland | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy