Wintersport in Italië

  • Uitgestrekte skigebieden
  • De Italiaanse keuken
  • Sfeer en gastvrijheid
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Hotel Flora Alpina
buitenkant-hotel-flora-alpina-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-flora-alpina-bar-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-flora-alpina-eetzaal-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-flora-alpina-kamer-bank-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-flora-alpina-kamer-bed-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-flora-alpina-kamer-douche-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-flora-alpina-kamer-tafel-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-flora-alpina-lounge-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-flora-alpina-wellness-bad-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-flora-alpina-wellness-sauna-campitello-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpg
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Dit mooie hotel ligt dichtbij het centrum van Campitello en met de skibus is het slechts 3 minuten (600 meter) naar de grote gondelbaan. De skibushalte is voor de deur en de bussen rijden zeer frequent.

Hotel Flora Alpina is rustig en in een zonnige omgeving gelegen. Het hotel beschikt over Wfi in het hele hotel, een gezellige bar en een sfeervol restaurant waar je heerlijk wordt verwend. Daarnaast kan je na het skiën ontspannen in de prachtige Wellness met zwembad (nieuw sinds winter 2019), stoombad, solarium en een whirlpool (het solarium en de whirlpool zijn tegen betaling).

In het restaurant staat ‘s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. 's Avonds kan je genieten van de lokale specialiteiten en kiezen uit 3 kwalitatief uitstekende menu's en saladebar. Op vrijdag wordt een lekker aperitief met pizzapunten geserveerd.

De comfortabele kamers en de royalere Superior kamers van hotel Flora Alpina beschikken over o.a. een zithoekje, flatscreen tv, telefoon, wifi internet, balkon en een badkamer met douche, haardroger en toilet. Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht over de omringende bergwereld.

Het hotel biedt ook Junior Suites en Suites met een woonkamer en gescheiden slaapkamer. Hiervoor geldt een toeslag.

  • Wellness
  • Zwembad
  • Skibushalte voor de deur
  • Gastvrij

Interlodge is aangesloten bij

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 06-51440982 | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy