Wintersport in Italië

  • Uitgestrekte skigebieden
  • De Italiaanse keuken
  • Sfeer en gastvrijheid
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Hotel Portavescovo
buitenkant-hotel-portavescovo-arabba-dolomiti-superski-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-portavescovo-bar-arabba-dolomiti-superski-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpglounge-hotel-portavescovo-arabba-dolomiti-superski-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgreceptie-hotel-portavescovo-arabba-dolomiti-superski-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgrestaurant-hotel-portavescovo-arabba-dolomiti-superski-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgrestaurant-met-kachel-hotel-portavescovo-arabba-dolomiti-superski-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgsauna-hotel-portavescovo-arabba-dolomiti-superski-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgslaapkamer-hotel-portavescovo-arabba-dolomiti-superski-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgzwembad-hotel-portavescovo-arabba-dolomiti-superski-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpg
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Middenin het skigebied vind je het sfeervolle bergdorpje Arabba met het centraal en praktisch aan de piste gelegen Hotel Portavescovo. Dit comfortabele en ruim opgezette hotel herbergt 57 nette kamers voorzien van badkamer met bad of douche en toilet, Wifi, tv, kluisje, telefoon en veelal een balkon. Verder tref je er een gezellige bar en Stube, spelletjesruimte, biljard, verwarmde garage en skiruimte. De prachtige ontspanningsruimte beschikt over 2 sauna's, stoombad, fitnessruimte en een mooi verwarmd zwembad.  

Je verblijft hier op basis van halfpension; 's ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar en 's avonds wordt er in het restaurant een heerlijk 4-gangen keuzediner geserveerd met groentebuffet. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich de pistes en skiliften, liftpaskantoor, postkantoor en diverse andere winkeltjes.

De comfortabele kamers van Hotel Portavescovo beschikken allemaal over een badkamer met bad/douche (enkele met Whirlpool, op aanvraag) en toilet, tv, telefoon, kluisje, Wifi en veelal balkon. Het hotel beschikt tevens over enkele familiekamers met twee gescheiden slaapkamers met tussendeur (op aanvraag).

  • Praktisch aan de piste
  • Vlakbij de skilift
  • In het centrum
  • Fijn zwembad

Interlodge is aangesloten bij

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 06-51440982 | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy