Wintersport in Oostenrijk

  • Gemoedelijke sfeer
  • Après-ski
  • Sfeervolle berghutten
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Der Königsleitner
buitenkant-der-konigsleitner-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgder-konigsleitner-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgder-konigsleitner-bar-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-interlodgeder-konigsleitner-lounge-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgreceptie-der-konigsleitner-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgkamer-der-konigsleitner-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgder-konigsleitner-kamer-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-interlodgezwembad-der-konigsleitner-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgzwembad-stoelen-der-konigsleitner-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgder-konigsleitner-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-interlodgeder-konigsleitner-wellness-buiten-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-interlodge
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Het zeer luxe en comfortabele (adults only) hotel Der Königsleitner ligt aan de Märchenwald piste in Königsleiten. Het kleine, gezellige centrum van Königsleiten bereik je met een wandeling van een paar minuten. Het hotel beschikt over ruime kamers, loungeruimte, open haard, gratis Wifi internet, 2 bars, gratis parkeerplaatsen buiten (overdekt tegen betlaing) en een prachtige ontspanningsruimte met zwembad, verschillende soorten sauna’s en Hydro massagebed. In de Königsleitner Stüberl kan je ’s avond genieten van regionale specialiteiten. Overdag kan je er terecht voor een drankje of genieten van de zon op het grote zonneterras.

De luxe ingerichte kamers zijn voorzien van boxspringbedden, App-tv, internet, kluisje en badkamer met douche, haardroger en toilet. Vanuit de kamers heb je een prachtig uitzicht over de omringende bergwereld. Wij bieden hier de volgende type kamers:

Turmzimmer (ca. 25 m2)
geschikt voor 2 personen, met 2-persoonsbed 

2-persoonskamer XL (ca. 30 m2)
geschikt voor 2 tot 3 personen, met 2-persoonsbed en fauteuil die uitgeschoven kan worden tot 1-persoonsbed

Suite (ca. 45 m2)
geschikt voor 2 tot 4 personen, woonkamer met sofabed en extra slaapkamer met 2-persoonsbed

  • Adults only
  • Wellness
  • Zwembad
  • Aan de piste

Interlodge is aangesloten bij

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 06-51440982 | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy