Wintersport in Oostenrijk

  • Gemoedelijke sfeer
  • Après-ski
  • Sfeervolle berghutten
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Appartementen Panorama
appartments-panorama-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgappartments-panorama-uitzicht-balkon-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgappartments-panorama-voorkant-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgappartments-panorama-zillertal-konigsleiten-slaapkamer-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgappartments-panorama-zillertal-konigsleiten-uitzicht-vanuit-appartement-wintersport-oostenrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgpanorama-appartments-keuken-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgpanorama-appartments-woonkamer-keuken-konigsleiten-zillertal-arena-wintersport-oostenrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpg
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

De appartementen Panorama bieden u een prachtig panoramisch uitzicht over de bergen van het Hohe Tauern Nationale Park. De gondel en de dalafdaling van Königsleiten vindt u tegenover de accommodatie.

Bij de receptie kunt u broodjes bestellen of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid het onbijt en/of diner in het ernaast gelegen hotel te nuttigen. Ook kunt u gebruik maken van de wellness faciliteiten van het nabij gelegen hotel. Op loopafstand treft u tevens de skischool, skiverhuur, supermarkt en diverse bars en restaurants.      

De auto kunt u parkeren in de ondergrondse garage (tegen betaling).

Hier bieden wij u het volgende appartement:

2 kamer appartement 5 personen
De comfortabele appartementen beschikken over een slaapkamer, woonkamer met bedbank, tv, radio, telefoon, internet en een compleet ingerichte kitchenette met o.a. vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. De badkamer is voorzien van douche en separaat toilet. Vanaf het balkon of terras heeft u een prachtig uitzicht op de omringende bergwereld.

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 026 44 60 605 |

Jacob Cremerstraat 19, 6821 DA Arnhem, Nederland | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy