Wintersport in Italië

  • Uitgestrekte skigebieden
  • De Italiaanse keuken
  • Sfeer en gastvrijheid
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Hotel Banchetta
buitenkant-hotel-banchetta-sestriere-borgata-via-lattea-wintersport-italie-ski-snowboard-raquetes-schneeschuhlaufen-wandelen-langlaufen-interlodge.jpgbuitenzijdev-hotel-banchetta-sestriere-borgata-via-lattea-wintersport-italie-ski-snowboard-raquetes-schneeschuhlaufen-wandelen-langlaufen-interlodge.jpghotel-banchetta-bar-sestriere-borgata-via-lattea-wintersport-italie-ski-snowboard-raquetes-schneeschuhlaufen-wandelen-langlaufen-interlodge.jpghotel-banchetta-kamer-en-badkamer-sestriere-borgata-via-lattea-wintersport-italie-ski-snowboard-raquetes-schneeschuhlaufen-wandelen-langlaufen-interlodge.jpghotel-banchetta-kamer-sestriere-borgata-via-lattea-wintersport-italie-ski-snowboard-raquetes-schneeschuhlaufen-wandelen-langlaufen-interlodge.jpghotel-banchetta-restaurant-sestriere-borgata-via-lattea-wintersport-italie-ski-snowboard-raquetes-schneeschuhlaufen-wandelen-langlaufen-interlodge.jpghotel-banchetta-sestriere-borgata-bar-via-lattea-wintersport-italie-ski-snowboard-raquetes-schneeschuhlaufen-wandelen-langlaufen-interlodge.jpghotel-banchetta-sestriere-borgata-via-lattea-wintersport-italie-ski-snowboard-raquetes-schneeschuhlaufen-wandelen-langlaufen-interlodge.jpgsauna-hotel-banchetta-sestriere-borgata-via-lattea-wintersport-italie-ski-snowboard-raquetes-schneeschuhlaufen-wandelen-langlaufen-interlodge.jpgsestriere-borgata-via-lattea-wintersport-italie-ski-snowboard-raquetes-schneeschuhlaufen-wandelen-langlaufen-interlodge.jpg
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Het gezellige hotel Banchetta ligt in het kleine dorpje Borgata op ca. 3 kilometer van Sestrière. Het hotel ligt middenin het grote skigebied op ca. 150 meter van de piste en skiliften.
 
Hotel Banchetta biedt u o.a. een ruime hotelbar voor een drankje na het skiën met gratis wifi toegang, tv-kamer, fitnessruimte, kleine sauna, whirlpool, zonneterras, skiruimte en parkeerplaatsen. In het restaurant staat 's ochtends een ontbijtbuffet klaar en 's avonds wordt hier het diner geserveerd. 

Naast de dichtsbijzijnde skilift vindt u een skiverhuur, skischool en een sfeervolle après-ski bar.

De eenvoudige kamers zijn ingericht met veel hout en beschikken over tv, telefoon, wifi internet (€ 1,- p.d.) en een badkamer met douche, haardroger (op aanvraag) en toilet. Enkele kamers zijn tevens rolstoelvriendelijk.

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 026 44 60 605 |

Jacob Cremerstraat 19, 6821 DA Arnhem, Nederland | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy