Wintersport in Italië

  • Uitgestrekte skigebieden
  • De Italiaanse keuken
  • Sfeer en gastvrijheid
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Hotel Bertelli
hotel-bertelli-madonna-di-campiglio-skirama-dolomiti-wintersport-interlodgebuitenkant-hotel-bertelli-madonna-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgcabine-naast-hotel-bertelli-madonna-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgrestaurant-hotel-bertelli-madonna-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgsala-hotel-bertelli-madonna-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgkamer-hotel-bertelli-madonna-di-campiglio-skirama-dolomiti-wintersport-interlodgeslaapkamer-hotel-bertelli-madonna-di-campiglio-skirama-dolomiti-wintersport-interlodgehotel-bertelli-kamer-madonna-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgkamer-hotel-bertelli-madonna-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgwastafel-hotel-bertelli-madonna-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgwellness-hotel-bertelli-madonna-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgzwembad-hotel-bertelli-madonna-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-langlaufen-wandelen-interlodge.jpg
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Dit zeer charmante ****hotel ligt tegenover de gondel Pradalogo die je rechtstreeks het skigebied in brengt. Het gezellige centrum van Madonna di Campiglio ligt op korte loopafstand. Hotel Bertelli is een goede keus voor een wintersportvakantie in Madonna di Campiglio. Het hotel beschikt namelijk over een schitterende Wellness met zwembad, sauna, Turks stoombad, jacuzzi en een ontspanningsruimte. Daarnaast is het mogelijk om verschillende massages te reserveren. Verder is er een pianobar, parkeergarage, tv kamer, shuttlebus service, verwarmde skistalruimte, spelletjeskamer voor de kinderen en een internet punt. Wekelijks wordt er live muziek gespeeld en wordt er een heerlijke proeverette gehouden van wijn en lekkere hapjes.        

Je verblijft hier op basis van halfpension, 's ochtends staat er een heerlijk onbijbtuffet klaar en 's avonds wordt er een uitstekend diner geserveerd. Hotel Bertelli beschikt over een 2e (openbaar) restaurant, onderscheiden met een Michelinster. Kortom de service en kwaliteit die je hier vindt is hoog in een ongedwongen sfeer.

De ruime kamers van Hotel Bertelli zijn sfeervol ingericht en voorzien van tv, telefoon, kluisje, room service, minibar, wifi internet, badjas en badkamer met bad of douche, haardroger en toilet.

  • Tegenover de gondel
  • Wellness
  • Zwembad
  • Luxe

Interlodge is aangesloten bij

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 026 44 60 605 |

Jacob Cremerstraat 19, 6821 DA Arnhem, Nederland | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy