Wintersport in Italië

  • Uitgestrekte skigebieden
  • De Italiaanse keuken
  • Sfeer en gastvrijheid
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Luna Wellness Hotel
luna-wellness-hotel-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-interlodgebuitenkant-hotel-luna-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-luna-folgarida-skirama-dolomiti-bar-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-luna-hal-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-luna-kamer-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-luna-kamer-standaard-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-luna-restaurant-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-luna-suite-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-luna-wellness-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgzwembad-luna-hotel-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-interlodge
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Dit zeer comfortabele 4-sterren hotel ligt in Folgarida op loopafstand van de gondel. Hotel Luna heeft zich ontwikkeld als een hotel waar men zich heerlijk kan ontspannen en laten verwennen. In het Wellness Centre Kokun is een zwembad, sauna, stoombad en Tibetaanse douche aanwezig en kan je o.a. ontspannende schoonheidsbehandelingen en uitgebreide massages ondergaan.

Het hotel beschikt daarnaast over een ruime lounge en serre, pianobar, lift, skiberging, wifi internet, parkeergarage (tegen betaling) en een uitstekend restaurant waar 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet met lokale producten klaar staat en 's avonds een heerlijk 4-gangen keuzediner met gezonde gerechten wordt geserveerd. In de namiddag is er een klein buffet met zoetigheden.

De 'comfort' kamers zijn voorzien van flatscreen tv, telefoon, radio, kluisje, wifi internet, minibar, balkon en badkamer met douche, haardroger en toilet. Bij aankomst liggen er een badjas en slippers klaar. In het hotel zijn ook Superior kamers en suites aanwezig. Deze kamers zijn op aanvraag.

  • Uitgebreide Wellness
  • Zwembad
  • Pianobar
  • Gondel op loopafstand

Interlodge is aangesloten bij

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 06-51440982 | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy