Wintersport in Italië

  • Uitgestrekte skigebieden
  • De Italiaanse keuken
  • Sfeer en gastvrijheid
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Hotel Alaska
buitenkant-hotel-alaska-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-alaska-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-alaska-kamer-comfort-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-alaska-kamer-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-alaska-lounge-en-bar-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-alaska-piste-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-alaska-winter-piste-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpggrigliate-hotel-alaska-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-interlodgegrill-hotel-alaska-folgarida-skirama-dolomiti-wintersport-italie-interlodge
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Direct aan de piste, iets boven het kleine centrum van Folgarida tref je Hotel Alaska aan. Hotel Alaska beschikt over een mini club voor kinderen, middag en avond entertainment, lounge met wifi internet en leesruimte, bar, skiberging en een ontspanningsruimte met sauna en jacuzzi. Het terras aan de piste wordt ook regelmatig gebruikt als grill restaurant met een uitgebreide wijnkaart.

Je verblijft hier op basis van halfpension; in het gezellige restaurant staat 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet klaar en 's avonds wordt er een heerlijk 3-gangen diner geserveerd. Voor de kinderen wordt een speciaal kindermenu geserveerd. Één keer in de week staat er een diner bij kaarslicht op het menu met heerlijke lokale gerechten.

Hotel Alaska biedt nette en sfeervolle kamers met flatscreen tv, kluisje, badkamer met bad/douche, haardroger en toilet. De meeste kamers beschikken over een balkon met een prachtig uitzicht over de Brenta Dolomieten of de skipiste. Het hotel beschikt tevens over enkele familiekamers bestaande uit twee slaapkamers met gezamenlijke badkamer en flatscreen tv, kluisje.

  • Direct aan de piste
  • Piste terras
  • Mini-club
  • Gastvrij

Interlodge is aangesloten bij

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 06-51440982 | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy