Wintersport in Italië

  • Uitgestrekte skigebieden
  • De Italiaanse keuken
  • Sfeer en gastvrijheid
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Hotel Tevini
buitenkant-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgbuitenzijde-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgcomfortkamer-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpggrotta-botton-d-oro-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-tevini-bar-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgreceptie-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgrelaxruimte-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgrestaurant-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgzwembad-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpg
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Dit uiterst comfortabele vier sterren hotel beschikt over een ruime lounge met hotelbar, sfeervol restaurant waar uitstekende maaltijden worden geserveerd en een ontbijtruimte waar iedere ochtend een zeer uitgebreid ontbijtbuffet klaar staat. Je verblijft hier op basis van halfpension.

Verder biedt het hotel een luxe ontspanningsruimte met zwembad, whirlpool, sauna, Botton d'Oro grot, stoombad, schoonheidssalon en massagebehandelingen. Het hotel verzorgt gratis het vervoer van en naar de gondel (ca. 500 meter) die in verbinding staat met het skigebied van Folgarida, Marilleva, Madonna di Campiglio en Pinzolo.

De mooie comfort kamers zijn uitgerust met tv, telefoon, kluisje internet, minibar een badkamer met douche, haardroger en toilet. De meeste kamers beschikken over een balkon met zitje. Het hotel beschikt ook over superior kamers, mooie suites met een jacuzzi en een prachtige torenkamer met een uitzicht van 360 graden (prijzen en beschikbaarheid op aanvraag).

  • Wellness
  • Zwembad
  • Dichtbij de gondel
  • Luxe en comfort

Interlodge is aangesloten bij

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 06-51440982 | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy