Wintersport in Italië

  • Uitgestrekte skigebieden
  • De Italiaanse keuken
  • Sfeer en gastvrijheid
  • Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
Hotel Tevini
buitenkant-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgbuitenzijde-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgcomfortkamer-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpggrotta-botton-d-oro-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpghotel-tevini-bar-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgreceptie-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgrelaxruimte-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgrestaurant-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgzwembad-hotel-tevini-commezzadura-skirama-dolomiti-wintersport-italie-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpg
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Dit uiterst comfortabele vier sterren hotel beschikt over een ruime lounge met hotelbar, sfeervol restaurant waar uitstekende maaltijden worden geserveerd en een ontbijtruimte waar iedere ochtend een zeer uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar staat. U verblijft hier op basis van halfpension.

Verder biedt het hotel u een zeer luxe ontspanningsruimte met zwembad, whirlpool, sauna, Botton d'Oro grot, stoombad, schoonheidssalon en massagebehandelingen. Hotel Tevini biedt diverse "ontspannings" arrangementen aan van 1 tot 4 dagen.

Het hotel verzorgt gratis het vervoer van en naar de gondel (ca. 500 meter!) die in verbinding staat met het skigebied van Folgarida, Marilleva, Madonna di Campiglio en Pinzolo.

De mooie "comfort" kamers zijn uitgerust met tv, telefoon, kluisje internet, minibar een badkamer met douche, haardroger en toilet. De meeste kamers beschikken over een balkon met zitje.

Het hotel beschikt ook over superior kamers, mooie suites met een jacuzzi en een prachtige "torenkamer" met een uitzicht van 360 graden (prijzen en beschikbaarheid op aanvraag).

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 026 44 60 605 |

Jacob Cremerstraat 19, 6821 DA Arnhem, Nederland | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy