wintersport in beeld

Livigno

Wintersport in Livigno 1816 - 2800 meter hoogte   

Skiën in Livigno 

Het zeer sneeuwzekere skigebied van Livigno omvat ruim 115 kilometer en de pistes zijn te beskieën van november t/m mei. Het langgerekte dal van Livigno bestaat uit de Carosello flank en de Mottolino flank die gescheiden zijn door een weg. Op beide hellingen vindt u talrijke skipistes voor beginners en gevorderden. De twee zijden zijn niet verbonden door een skilift maar er rijden de hele dag skibussen die u van de ene naar de andere kant kunnen brengen. Er zijn meerdere oefenweiden in het centrum van Livigno waardoor het zeer geschikt is voor gezinnen met (kleine) kinderen.

Snowboarden in Livigno 

Voor de snowboarders is er in Livigno genoeg te doen. Op de Mottolino en Carosello helling is een funpark met halfpipe, buizen, rails, kickers en een boardercross spoor te vinden. Daarnaast zijn er veel freeride mogelijkheden in het skigebied.   

Langlaufen in Livigno

In het dal van Livigno kunt u langlaufen op ca. 40 kilometer loipes. De meeste loipes zijn ingericht voor zowel de klassieke als de skating stijl. Ook is er de mogelijkheid om een cursus biathlon te volgen.

Raquettes & wandelen in Livigno

Er zijn veel mogelijkheden om Livigno en omgeving te voet te ontdekken. Er zijn een aantal wandelpaden uitgezet maar u kunt ook het bos en de weilanden op sneeuwschoenen ontdekken. Mocht u de omgeving liever te paard of per hondenslee ontdekken dan is dat ook mogelijk.       

 

 
Livigno: PISTEMAP LIVIGNO WINTERSPORT ITALIE INTERLODGE
Pistes Skiliften
115 km 16
35% 14
48% 0
17% 3
40 km
Livigno: LIVIGNO PISTE WINTERSPORT ITALIE SKI SNOWBOARD RAQUETTES SCHNEESCHUHLAUFEN LANGLAUFEN WANDELEN INTERLODGELivigno: LIVIGNO SKIERS PISTE WINTERSPORT ITALIE SKI SNOWBOARD RAQUETTES SCHNEESCHUHLAUFEN LANGLAUFEN WANDELEN INTERLODGELivigno: LIVIGNO SKIGEBIED PARK CAROSELLO WINTERSPORT ITALIE SKI SNOWBOARD RAQUETTES SCHNEESCHUHLAUFEN LANGLAUFEN WANDELEN INTERLODGELivigno: LIVIGNO TERRAS PISTE WINTERSPORT ITALIE SKI SNOWBOARD RAQUETTES SCHNEESCHUHLAUFEN LANGLAUFEN WANDELEN INTERLODGELivigno: SNOWBOARD PISTE LIVIGNO WINTERSPORT ITALIE SKI SNOWBOARD RAQUETTES SCHNEESCHUHLAUFEN LANGLAUFEN WANDELEN INTERLODGELivigno: STOELTJESLIFT LIVIGNO PISTE WINTERSPORT ITALIE SKI SNOWBOARD RAQUETTES SCHNEESCHUHLAUFEN LANGLAUFEN WANDELEN INTERLODGE

Bestemmingen

Accommodaties

Livigno Hotel Valtellina
Hotel Montanina
Hotel Cristallo