Wintersport in Frankrijk

  • Veel accommodaties aan de piste
  • Uitgebreide skigebieden
  • Moderne, snelle skiliften
  • Ruime, comfortabele appartementen
Résidence le Cristal de l'Alpe
buitenkant-residence-cristal-de-l-alpe-alpe-d-huez-grandes-rousses-interlodge.jpgbuitenzijde-residence-cristal-de-l-alpe-alpe-d-huez-grandes-roussses-interlodge.jpgentree-residence-le-cristal-de-l-alpe-alpe-d-huez-grandes-rousses-interlodge.jpgreceptie-residence-le-cristal-de-l-alpe-alpe-d-huez-grandes-rousses-interlodge.jpgresidence-le-cristal-de-l-alpe-badkamer-alpe-d-huez-grandes-rousses-interlodge.jpgresidence-le-cristal-de-l-alpe-buffet-alpe-d-huez-grandes-rousses-interlodge.jpgresidence-le-cristal-de-l-alpe-keuken-alpe-d-huez-grandes-rousses-interlodge.jpgresidence-le-cristal-de-l-alpe-slaapkamer-alpe-d-huez-grandes-rousses-interlodge.jpgresidence-le-cristal-de-l-alpe-woonkamer-alpe-d-huez-grandes-rousses-interlodge.jpgzwembad-residence-le-cristal-de-l-alpe-alpe-d-huez-grandes-rousses-interlodge.jpg
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Deze zeer luxe accommodatie ligt op ca. 200 meter afstand van de piste en 50 meter afstand van de skilift. Diverse winkels en restaurants liggen in de onmiddelijke nabijheid. Résidence Le Cristal de l'Alpe beschikt over een lounge met open haard, liften, bagageruimte, biljarttafel, wasserette en parkeergarage. Bij de receptie kan je broodjes voor de volgende dag bestellen en spelletjes of een raclette/fondue set huren.

Daarnaast biedt de accommodatie een heerlijke ontspanningsruimte met overdekt zwembad, sauna, stoombad, jacuzzi, fitnessruimte en schoonheidssalon. In de schoonheidssalon kan je massages, gezichts- of schoonheidsbehandelingen reserveren tegen betaling.

De comfortabele en sfeervol ingerichte appartementen beschikken over een woonkamer met tv, telefoon, balkon, volledig ingerichte keuken met keramische kookplaat, oven, koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, mixer, snelkookpan, broodrooster en schoonmaakset, badkamer met bad, handdoekdroger, föhn en toilet. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en ligt er een set handdoeken klaar.

Wij bieden hier de volgende types:

2 kamer appartement 2/4 personen ( ca. 35-40 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, slaapkamer met 2 losse bedden

3 kamer appartement/cabine 4/6 personen (ca. 45-50 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, slaapkamer met 2-persoonsbed, cabine met stapelbed (geschikt voor kinderen 6-14 jaar)

3 kamer appartement 4/6 personen (ca. 55-60 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, slaapkamer met 2-persoonsbed, slaapkamer met 2 losse bedden

4 kamer appartement/duplex 8 personen (ca. 70-75 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, slaapkamer met 2-persoonsbed, 2 slaapkamers met 2 losse bedden, extra badkamer met douche, extra toilet (sommige appartementen zijn duplex)

5 kamer appartement/duplex 10 personen (ca. 85-95 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, 2 slaapkamers met 2-persoonsbed, 2 slaapkamers met 2 losse bedden, extra badkamer met bad of douche, extra toilet (sommige appartementen zijn duplex)

  • Uitgebreide Wellness
  • Zwembad
  • Op 50 meter van de skilift
  • Vlakbij het centrum

Interlodge is aangesloten bij

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 026 44 60 605 |

Jacob Cremerstraat 19, 6821 DA Arnhem, Nederland | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy