Wintersport in Frankrijk

 • Veel accommodaties aan de piste
 • Uitgebreide skigebieden
 • Moderne, snelle skiliften
 • Ruime, comfortabele appartementen
Naar het overzicht
Naar het overzicht

Ons aanbod in La Rosière

Frankrijk
Espace San Bernardo
La Rosière

Deze luxe accommodatie ligt praktisch aan de piste in La Rosière. De winkels en restaurants bevinden zich op nog geen 50 meter afstand. 

Résidence Le Lodge Hemera biedt 37 comfortabele appartementen ondergebracht in 2 aangrenzende chaletgebouwen. De accommodatie beschikt over een receptie met gratis internet, lounge met open haard, lift, bagageruimte, parkeergarage (max. hoogte 1,80 m) en skilockers met verwarmde schoendrogers. Bij de receptie kan je broodjes bestellen voor de volgende dag en spelletjes of een raclette/fondue set huren.

Je kan gebruik maken van de prachtige ontspanningsruimte met royaal binnenzwembad, kinderbad, stoombad, diverse sauna's, jacuzzi en fitnessruimte. In de schoonheidssalon 'Center Ô des Cimes' kan je tegen betaling massages en schoonheidsbehandelingen reserveren.

Alle comfortabele appartementen zijn voorzien van een woonkamer met zithoek, eethoek, tv, telefoon, wifi internet en balkon, volledig ingerichte keuken met 4 keramische kookplaten, oven, koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, mixer, snelkookpan, broodrooster en schoonmaakset, badkamer met bad, handdoekradiator, haardroger en toilet. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en ligt er een set handdoeken klaar.

Wij bieden hier de volgende type appartementen:

2 kamer appartement 4 personen (ca. 35-40 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, slaapkamer met 2 losse bedden

3 kamer appartement/duplex 6 personen (ca. 55-65 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, slaapkamer met 2-persoonsbed, slaapkamer met 2 losse bedden, (sommige appartementen zijn duplex)

4 kamer appartement/duplex 8 personen (ca. 70-80 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, slaapkamer met 2-persoonsbed, 2 slaapkamers met 2 losse bedden, extra badkamer met douche, extra toilet (sommige appartementen zijn duplex)

5 kamer appartement/duplex 10 personen (ca. 100 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, 2 slaapkamers met 2-persoonsbed, 2 slaapkamers met 2 losse bedden, extra badkamer met douche of bad en toilet (sommige appartementen zijn duplex)

 • Praktisch aan de piste
 • Uitgebreide Wellness
 • Zwembad
 • Vlakbij het centrum
Type accommodatie

appartementen ****

Frankrijk
Espace San Bernardo
La Rosière

Résidence les Marmottons is een luxe accommodatie op loopafstand van de piste in La Rosière en het gezellige, kleine centrum met enkele winkeltjes en bars. 

De accommodatie bestaat uit 2 chalets met in totaal 33 comfortabele appartementen en biedt Wifi, lift, wasserette, parkeermogelijkheden en een speciale service om bijvoorbeeld spelletjes, een fondue,- of raclette set te lenen. Bij de receptie kan je broodjes bestellen voor de volgende dag.

Vanaf deze accommodatie en het balkon (meestal op het zuiden/westen gelegen) heb je een prachtig uitzicht op de omliggende bergwereld.

De zeer comfortabele, ruime appartementen beschikken over een woonkamer met tv, telefoon, wifi internet en balkon, een volledig ingerichte keuken met o.a. vaatwasser, keramische kookplaat, oven, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, mixer, stomer, broodrooster, magnetron en schoonmaakset, badkamer met bad, föhn en toilet. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt (m.u.v. sofabedden) en ligt er een eerste set handdoeken klaar.

Wij bieden hier de volgende type appartementen:

2 kamerappartement 2/4 personen (ca. 35-40 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, slaapkamer met 2 losse bedden of 2-pers. bed

3 kamerappartement 4/6 personen (ca. 45-50 m2) SILVER
woonkamer met 2 sofabedden, slaapkamer met 2 losse bedden, slaapkamer met 2-persoonsbed

3 kamerappartement 4/6 personen (ca. 50-65 m2) GOLD
woonkamer met 2 sofabedden, slaapkamer met 2 losse bedden, slaapkamer met 2-persoonsbed, extra badkamer met douche

4 kamerappartement 6/8 personen (ca. 70-80 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, 2 slaapkamers met 2 losse bedden, slaapkamer met 2-persoonsbed, extra badkamer met douche en toilet, (sommige appartementen zijn duplex) 

5 kamerappartement 8/10 personen (ca. 80-90 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, 2 slaapkamers met 2 losse bedden, 2 slaapkamers met 2-persoonsbed, extra badkamer met douche en toilet, (sommige appartementen zijn duplex)

 

 • Mooie ligging
 • Piste op loopafstand
 • Vlakbij het centrum
 • Comfortabel
Type accommodatie

appartementen ****

Frankrijk
Espace San Bernardo
La Rosière

Résidence Les Cimes Blanches is een prachtige accommodatie met zeer comfortabele chaletappartementen aan de piste en naast de skilift 'Les Eucherts'. De dichtsbijzijnde winkels liggen op ca. 150 meter afstand. 

De accommodatie bestaat uit 8 chalets met in totaal 135 appartementen en biedt een mooie ontvangstruimte met open haard, internetfaciliteiten, liften, bagageruimte, skilockers, wasserette, biljarttafel, parkeergarage (max. hoogte 1,80 m) en een speciale service om bijvoorbeeld spelletjes en een fondue/raclette set te lenen. Bij de receptie kan je broodjes bestellen voor de volgende dag.

Daarnaast is er een prachtige ontspanningsruimte waar je gratis gebruik van kunt maken met sauna, overdekt zwembadstoombad, jacuzzi, fitnessruimte en schoonheidssalon 'Center Ô des Cimes'. Tegen betaling kan je hier gebruik maken van massages, kuurbaden en lichaams- en gezichtsverzorging.

De zeer comfortabele en ruime appartementen beschikken over een woonkamer met tv, telefoon, wifi internet en balkon en een volledig ingerichte keuken met o.a. vaatwasser, keramische kookplaat, oven, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, mixer, stomer, broodrooster, magnetron en schoonmaakset, badkamer met bad, handdoekradiator, haardroger en toilet. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt (m.u.v. sofabedden) en ligt er een eerste set handdoeken klaar.

Wij bieden hier de volgende type appartementen:

Studio 2 personen
woonkamer met 2 sofabedden

2 kamerappartement 4 personen (ca. 35-40 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, slaapkamer met 2 losse bedden

3 kamerappartement/cabine 4/6 personen (ca. 45-50 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, slaapkamer met 2-persoonsbed, cabine met stapelbed (geschikt voor kinderen 6-14 jaar)

3 kamerappartement/duplex 6 personen (ca. 55-60 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, slaapkamer met 2 losse bedden, slaapkamer met 2-persoonsbed (sommige appartementen zijn duplex)

4 kamer appartement/cabine 8 personen (ca. 60 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, slaapkamer met 2 losse bedden, slaapkamer met 2-persoonsbed, cabine met stapelbed ( geschikt voor kinderen 6-14 jaar), extra badkamer met douche

4 kamerappartement/duplex  8 personen (ca. 70-85 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, 2 slaapkamers met 2 losse bedden, slaapkamer met 2-persoonsbed, extra badkamer met douche en toilet (sommige appartementen zijn duplex)

5 kamerappartement/duplex 10 personen (ca. 105-110 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, 2 slaapkamers met 2 losse bedden, 2 slaapkamers met 2-persoonsbed, extra badkamer met bad of douche en toilet (sommige appartementen zijn duplex)

6 kamerappartement 12 personen (ca. 115 m2)
woonkamer met 2 sofabedden, 3 slaapkamers met 2 losse bedden, 2 slaapkamers met 2-persoonsbed, 2 extra badkamers met bad of douche en toilet

 • Naast de piste
 • Uitgebreide Wellness
 • Zwembad
 • Comfort
Type accommodatie

appartementen ****

Interlodge is aangesloten bij

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 026 44 60 605 |

Jacob Cremerstraat 19, 6821 DA Arnhem, Nederland | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy