wintersport in beeld

Seefeld

Wintersport in Seefeld

In een prachtig heuvellandschap treft u de zeer veelzijdige wintersportbestemming Seefeld. Men kan hier goed skiën, snowboarden, fantastsich langlaufen, wandelen, schaatsen, rodelen en ook ijsstokschieten. Alle activiteiten bevinden zich hier vlak bij elkaar.     

Seefeld is een sfeervol dorp met een gezellig centrum met diverse winkels, restaurant en bars voor een leuke après-ski voor jong en oud, zonder al teveel lawaai. Seefeld trekt een internationaal publiek en staat ook bekend om zijn vele luxe, comfortabele accommodaties.

 
Seefeld: pistekaart-olympia-region-seefeld-wintersport-oostenrijk-interlodge
ca. 812 km.
-
Seefeld (incl. transfer)
Seefeld: dorp-seefeld-olympia-region-wintersport-oostenrijk-interlodgeSeefeld: markt-seefeld-olympia-region-wintersport-oostenrijk-interlodgeSeefeld: piste-seefeld-olympia-region-wintersport-oostenrijk-interlodgeSeefeld: seefeld-kerk-olympia-region-wintersport-oostenrijk-interlodgeSeefeld: skien-seefeld-olympia-region-wintersport-oostenrijk-interlodgeSeefeld: skiers=seefeld-olympia-region-wintersport-oostenrijk-interlodgeSeefeld: snowboard-seefeld-olympia-region-wintersport-oostenrijk-interlodge

Accommodaties

Family & Spa Resort Alpenpark
Haus Stefanie
Hotel Cristallago
Wellnesshotel Schönruh