wintersport in beeld

Zell am See

Wintersport in Zell am See

Aan de Zellersee treft u het authentieke stadje Zell am See aan met een autovrij centrum.

Zell am See biedt veel winkels, restaurants en een uitgebreide, zeer gezellige après-ski in de tientallen bars en terrasjes. Daarnaast zijn er volop andere mogelijkheden om sportief bezig te zijn op de schaatsbaan, rodelbaan, klimbaan, tennishal of in het openbaar zwembad.

De gratis skibussen verbinden het stadje Zell am See en de Schmittenhöhe met het dorp Kaprun, de Kitzsteinhorn en de Maiskogel.

 
Zell am See: pistekaart-europa-sportregion-zell-am-see-kaprun-wintersport-oostenrijk-interlodge
ca. 968 kilometer
Zell am See
Zell am See
Zell am See: city-express-zell-am-see-europa-sportregion-wintersport-oostenrijk-interlodgeZell am See: dorp-zell-am-see-europa-sportregion-wintersport-oostenrijk-interlodgeZell am See: europa-sportregion-eagle-line-wintersport-oostenrijk-interlodgeZell am See: kitzsteinhorn-europa-sportregion-wintersport-oostenrijk-interlodgeZell am See: wintersport-europa-sportregion-oostenrijk-interlodgeZell am See: zell-am-see-apresski-europa-sportregion-wintersport-oostenrijk-interlodgeZell am See: zell-am-see-centrum-europa-sportregion-wintersport-oostenrijk-interlodgeZell am See: zell-am-see-europa-sportregion-wintersport-oostenrijk-interlodge

Accommodaties

Hotel Seehof
Hotel Latini
Hotel Heitzmann
Hotel Der Schmittenhof
Frühstückspension Hochwimmer