wintersport in beeld

Saalbach

Wintersport in Saalbach

Het op 1003 meter hoogte gelegen dorp Saalbach is een behoorlijk groot en gezellig dorp met een enigszins mondaine uitstraling en een uitbundige après-ski voor jong en oud. Het praktisch autovrije dorp bestaat uit veel luxe hotels, mooie winkels, vele restaurants en bars van elk niveau.

Het dorp Hinterglemm is inmiddels bijna net zo groot geworden als Saalbach en kent ook een gezellige après-ski, maar minder winkelmogelijkheden.

Beide dorpen liggen centraal in het skigebied met skliften en pistes aan alle kanten. De zeer comfortabele accommodatie die wij hier aanbieden is rustig gelegen aan de weg tussen Saalbach en Hinterglemm. Ook wanneer u eens een dag niet wilt wintersporten dan kunt u zich uitstekend vermaken op deze bestemming.

 
Saalbach: PISTEKAART SAALBACH HINTERGLEMM WINTERSPORT OOSTENRIJK INTERLODGE
ca. 980 km.
Saalbach
Saalbach (incl. transfer)
Saalbach: CABINE KOHLMAISBAHN SAALBACH HINTERGLEMM INTERLODGESaalbach: DORPEN SAALBACH EN HINTERGLEMM INTERLODGESaalbach: PISTE SAALBACH HINTERGLEMM INTERLODGESaalbach: SKIER EN CABINE SAALBACH HINTERGLEMM INTERLODGESaalbach: SLEE SAALBACH HINTERGLEMM INTERLODGESaalbach: SNOWBOARDER SAALBACH HINTERGLEMM INTERLODGE

Accommodaties

Vital Hotel Sonne
Hotel Panther