wintersport in beeld

Les Carroz

Wintersport in Les Carroz

Op slechts 55 kilometer van Genève ligt aan de rand van de Haute Savoie op een hoogte van 1140 meter het sfeervolle en bosrijke wintersportplaatsje Les Carroz.

Les Carroz heeft een vriendelijke uitstraling dankzij de vele chalets en het ontbreken van grote résidences. U treft er een mooi dorpsplein met diverse winkels, terassen, goede restaurants en bars met een beperkte, maar gezellige après ski voor jong en oud. Als alternatief kunt u ook kiezen om 's avonds te gaan skiën op de verlichte piste Le Timalets in Les Carroz.

Het dorp is uitstekend geschikt voor families met kinderen. De sfeer is hier nog gemoedelijk en het zal u verbazen hoe gastvrij men hier de toeristen benadert, zowel in de winkels als in de restaurants.

 
Les Carroz: GRAND MASSIF LES CARROZ FLAINE SAMOENS MORILLON PISTEKAART WINTERSPORT FRANKRIJK INTERLODGE
ca. 950 km.
-
-
Les Carroz: DORP LES CARROZ GRAND MASSIF INTERLODGELes Carroz: GRAND MASSIF PISTE NAAR LES CARROZ INTERLODGELes Carroz: LES CARROZ CENTRUM GRAND MASSIF INTERLODGELes Carroz: LES CARROZ DORP GRAND MASSIF INTERLODGELes Carroz: LES CARROZ PANORAMA GRAND MASSIF INTERLODGELes Carroz: LES CARROZ RESTAURANT GRAND MASSIF INTERLODGE

Accommodaties

Résidence Les Chalets de Jouvence
Résidence Sunotel
Résidence Leana