Corona en wintersport
  • Corona
  • Covid 19
  • Wintersport
  • Hoe gaat dat?

Beste wintersporter,

De grenzen in Europa zijn dan weer open, dan weer dicht, we moeten voorzichtig blijven. Met de laatste informatie hopen wij dat er vanaf half januari 2021 weer met een gerust hart gereisd mag worden. Hoe gaat dat dan op de wintersport?

Reserveren
Wat betreft het reserveren en betalen van een reis is het eigenlijk heel eenvoudig.
Als de reis niet uitgevoerd kan worden vanwege het virus (code oranje of rood in Nederland en/of op de bestemming), dan ontvang je het betaalde bedrag z.s.m. weer terug.

Vouchers
Interlodge werkt liever niet met vouchers. Dit hebben wij ook afgelopen winter niet gedaan. Wij zijn van mening dat het probleem daarmee alleen wordt verschoven.

Vervoer
De verwachting is dat er vanaf half januari weer met de bus naar Oostenrijk, Italië en Frankrijk gereden kan worden. Een mondkapje zal verplicht zijn. De chauffeurs zorgen voor een goede hygiëne in de bus en ze houden er rekening mee dat de stops onderweg plaatsvinden bij parkeerplaatsen waar goede maatregelen zijn getroffen.

Accommodatie
Alle accommodatieverschaffers hebben maatregelen getroffen om de kamer, appartement of chalet schoon aan te bieden en te voldoen aan de richtlijnen van het betreffende land, denk aan handgel, mondkapjes voor het personeel en afstand bewaren.

Skiliften
Ook in en bij de skiliften, met name gondels, worden er maatregelen getroffen. Minder personen in de gondel met mondkapje, handgel en afstand bewaren in de wachtrij.

Wij hopen natuurlijk dat het richting de winter van 2021 steeds beter gaat en de maatregelen soepeler kunnen worden. Blijf gezond en denk gerust aan de wintersport, want de kans is groot dat het vanaf half januari weer mogelijk is.             

team INTERLODGE
 

Deze informatie wordt bijgewerkt wanneer er nieuwe of aanvullende informatie bekend is.

Interlodge is aangesloten bij

Wintersport 2021

Wij zijn er klaar voor!

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 026 44 60 605 |

Jacob Cremerstraat 19, 6821 DA Arnhem, Nederland | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy