Corona en wintersport
  • Corona
  • Covid 19
  • Wintersport
  • Hoe gaat dat?

Beste wintersporter,

De grenzen in Europa gaan weer open, maar we moeten voorzichtig blijven. Wij richten ons volledig op het winterseizoen van 2022 en gaan ervan uit dat er dan normaal gereisd kan en mag worden.
De onderstaande informatie hoe wij omgaan met reserveringen en hoe er ter plaatse wordt omgegaan met het virus blijft op dit moment actueel: 

Reserveren
Wat betreft het reserveren en betalen van een reis is het eigenlijk heel eenvoudig.
Als de reis niet uitgevoerd kan worden vanwege het virus (code oranje of rood in Nederland en/of op de bestemming), dan ontvang je het betaalde bedrag z.s.m. weer terug.

Vouchers
Interlodge werkt niet met vouchers. Dit hebben wij ook afgelopen winter niet gedaan. Wij zijn van mening dat het probleem daarmee alleen wordt verschoven.

Vervoer
Er zal in de winter van 2022 weer met bussen gereden worden naar Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Een mondkapje is op dit moment nog verplicht. De chauffeurs zorgen voor een goede hygiëne in de bus en ze houden er rekening mee dat de stops onderweg plaatsvinden bij parkeerplaatsen waar goede maatregelen zijn getroffen.

Accommodatie
Alle accommodatieverschaffers hebben maatregelen getroffen om de kamer, appartement of chalet schoon aan te bieden en te voldoen aan de richtlijnen van het betreffende land, denk aan handgel, mondkapjes voor het personeel en afstand bewaren, zolang dit nog geadviseerd wordt / verplicht is.

Skiliften
Ook in en bij de skiliften, met name gondels, worden er maatregelen getroffen. Minder personen in de gondel met mondkapje, handgel en afstand bewaren in de wachtrij, zolang dit nog geadviseerd wordt / verplicht is..

Wij houden, net als jullie, de berichtgeving goed in de gaten. Blijf gezond en denk gerust aan de wintersport in de winter van 2021/2022.


team INTERLODGE

Deze informatie wordt bijgewerkt wanneer er nieuwe of aanvullende informatie bekend is.

Interlodge is aangesloten bij

Wintersport 2022

Wij zijn er klaar voor!

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 026 44 60 605 |

Jacob Cremerstraat 19, 6821 DA Arnhem, Nederland | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy