Reisinformatie buspendels
  • Reisinformatie buspendel
  • Tickets buspendel
  • Hoeveel bagage mag ik meenemen
  • Eten en drinken aan boord

De heenreis is op vrijdag, zodat je op zaterdag op de bestemming aankomt.
De terugreis is op zaterdag, zodat je op zondag weer in Nederland aankomt.

Royal Class
Alle pendelbussen zijn Royal Class touringcars. Een Royal class bus is luxer dan Comfort Class. Dit kenmerkt zich door extra beenruimte tussen de stoelen. Daarnaast zijn de Royal Class stoelen verstelbaar en kan de rugleuning extra ver naar achteren versteld worden. De Royal Class bussen zijn voorzien van luchtvering voor optimaal rijgenot, geluidsinstallatie, afspeelmogelijkheid voor films via meerdere monitoren, minibar, dubbele beglazing, airconditioning en toilet. De busreizen worden uitgevoerd door minimaal twee ervaren chauffeurs.

Transfers
Niet alle reisbestemmingen zijn per bus te bereiken. In dit geval zorgen wij voor een transfer naar de eindbestemming met een kleine transferbus of taxi. In de transferbus/taxi zijn geen Royal Class stoelen aanwezig. 

Tickets
De tickets worden uiterlijk 1 week voor vertrek per mail verstuurd. Het busticket laat je aan de chauffeur zien voordat er ingestapt wordt. Op het ticket vind je relevante informatie over de reis. Het ticket wordt alleen verstuurd naar de hoofdboeker van de reservering en is geldig voor alle reizigers binnen de boeking. Zijn er binnen een boeking verschillende op- of uitstapplaatsen gekozen stuur de tickets dan ook naar de andere reizigers.

Controleer altijd de bevestiging en tickets die je ontvangt. Mocht er iets niet kloppen neemt dan gelijk contact met ons op.

De vertrektijden staan op het ticket. De definitieve tijden op het ticket kunnen afwijken van de tijden die bekend waren bij het maken van de boeking of op onze website. Je dient minimaal 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn bij de vermelde opstapplaats. Wij proberen uiteraard de bussen op tijd te laten rijden. Door slecht weer en/of files kan het voorkomen dat de touringcar niet op tijd op de plaats van aankomst of vertrek is. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele daaruit voortvloeiende schade.

Bagage
Omdat er beperkte bagageruimte is in de bussen gelden er speciale bagagevoorschriften.

Je mag per persoon het volgende meenenem:
- 1 koffer of reistas van normaal formaat (max. 80x70x30 cm en max. 20 kg)
- 1 ski- of snowboarduitrusting (bij een snowboard moeten de bindingen verwijderd zijn)
- 1 stuk handbagage (normaal formaat, ca. 2 kg)

Teveel bagage kan door de chauffeur geweigerd worden.

Eten en drinken
In de Royal Class bussen is een minibar aanwezig. Hier kan je koffie, thee, soep of gekoelde frisdranken krijgen. De drankjes dienen contant te worden afgerekend. De minibar is tussen 24.00 en 06.00 uur gesloten. Het is ten strengste verboden alcoholische dranken te nuttigen. Bij misbruik kan de toegang tot de bus ontzegd worden. Kosten die hieruit voortvloeien zijn voor eigen rekening. Etenswaren kan je zelf meenemen. Er wordt onderweg voldoende gestopt waar ook etenswaren gekocht kunnen worden. Voor het afval hangen er afvalzakjes aan de stoelleuningen.

Reisdocumenten
Je dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart. Het is je eigen verantwoordelijkheid om hiervoor te zorgen. Hou het paspoort of identiteitskaart altijd in de handbagage, zodat je deze direct bij de hand hebt wanneer hierom gevraagd wordt.

Interlodge is aangesloten bij

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 06-51440982 | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy