Wintersport in Frankrijk

  • Veel accommodaties aan de piste
  • Uitgebreide skigebieden
  • Moderne, snelle skiliften
  • Ruime, comfortabele appartementen
Résidence Le Buet
buitenkant-residence-le-buet-morillon-le-grand-massif-wintersport-frankrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgresidence-le-buet-morillon-keuken-le-grand-massif-wintersport-frankrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgresidence-le-buet-morillon-le-grand-massif-wintersport-frankrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpgresidence-le-buet-woonkamer-morillon-le-grand-massif-wintersport-frankrijk-ski-snowboard-raquettes-schneeschuhlaufen-langlaufen-wandelen-interlodge.jpg
OmschrijvingSkigebiedBestemmingPrijzenActie!

Résidence Le Buet ligt in Morillon 1100 aan de voet van de piste en skilift. Er is een kleine supermarkt op 500 meter en er zijn enkele bars en restaurants te vinden. Het echte centrum van Morillon ligt 5 km lager in het dal en kunt u met de gondel bereiken.

De accommodatie bestaat uit 5 verdiepingen met in totaal 54 appartementen. Daarnaast is er een lift, receptie, skilockers, wifi internet punt (tegen betaling). Er is een parkeerplaats op 800 meter van de accommodatie. Bij de receptie kunt u een haardroger, strijkbout of spelletjes lenen.                            

De comfortabel ingerichte appartementen beschikken over een woonkamer, kitchenette met kookplaat, koelkast, mini oven of magnetron, koffiezetapparaat en vaatwasser, badkamer met bad of douche en toilet en een balkon.

Wij bieden hier de volgende types:

Studio/cabine 4 personen (28-29 m2)
woonkamer met uitschuifbed voor 2 personen, cabine met stapelbed

2 kamer appartement 4 personen (31 m2)
woonkamer met sofabed voor 2 personen, slaapkamer met 2-persoonsbed

3 kamer appartement 6 personen (32 - 36 m2)
woonkamer met sofabed voor 2 personen, slaapkamer met 2-persoonsbed, slaapkamer met stapelbed

4 kamer appartement 8 personen (54-56 m2)       
appartement op 2 verdiepingen: woonkamer met sofabed voor 2 personen, slaapkamer met 2-persoonsbed, slaapkamer met 2 losse bedden, slaapkamer met stapelbed, 2e badkamer met bad of douche en toilet    

Interlodge is aangesloten bij

Wintersport 2021

Wij zijn er klaar voor!

Interlodge Vakanties | info@interlodge.nl | tel. 026 44 60 605 |

Jacob Cremerstraat 19, 6821 DA Arnhem, Nederland | KvK nr. 1002 9875

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy