wintersport in beeld

Olympia Region

Wintersport in Olympia Region | 1000-2065 meter hoogte

Skiën in Olympia Region

Het Olympia Region is het skigebied dat hoort bij de bekende plaats Seefeld en bekend is van de Olympische spelen in 1964 en 1976. Het skigebied bestaat uit meerdere kleinere skigebiedjes, o.a. Gschwandtkopf met veel blauwe pistes en het grotere Rosshütte, met een kleine 40 kilometer aan goed geprepareerde pistes, geschikt voor de beginnende en de halfgevorderde wintersporter. De lange dalafdalingen liggen mooi in het bos en brengen je weer naar het dorp terug.
Voor de kleine kinderen zijn er oefenliften en een kinderdorp aanwezig.

Snowboarden in Olympia Region

Speciaal voor de snowboarders en freestylers is er een funpark aangelegd in het Rosshütte gebied en ook off-piste zijn er in dit skigebied enkele mogelijkheden.

Langlaufen in Olympia Region

De langlaufers kunnen gebruik maken van ruim 275 kilometer geprepareerde loipes in het gebied.

Raquettes & wandelen in Olympia Region

In het gebied vind je veel gemarkeerde wandelpaden, geschikt voor wandelaars, Nordic Walking en raquettes. Bij het Tourismusverband (plaatselijke VVV) kan je vragen naar de wandelkaarten en zij informeren je graag over de mogelijkheden van diverse tours met en zonder begeleiding.

 
Olympia Region: pistekaart-olympia-region-seefeld-wintersport-oostenrijk-interlodge
Pistes Skiliften
37 km 27
59% 5
35% 2
6% 1
275 km
Olympia Region: dorp-seefeld-olympia-region-wintersport-oostenrijk-interlodgeOlympia Region: kerk-seefeld-olympia-region-wintersport-oostenrijk-interlodgeOlympia Region: langlauf-seefeld-olympia-region-wintersport-oostenrijk-interlodgeOlympia Region: piste-seefeld-olympia-region-wintersport-oostenrijk-interlodgeOlympia Region: seefeld-olympia-region-wintersport-oostenrijk-interlodgeOlympia Region: skiers-seefeld-olympia-region-wintersport-oostenrijk-interlodge

Bestemmingen

Accommodaties

Seefeld Family & Spa Resort Alpenpark
Haus Stefanie
Hotel Cristallago
Wellnesshotel Schönruh