wintersport in beeld

Damüls-Mellau

Wintersport in Damüls-Mellau | 1360-2020 meter hoogte

Skiën in Damüls-Mellau

Het leuke skigebied van Damüls-Mellau in het Vorarlberg met 109 kilometer aan pistes, is één van meest sneeuwzekere skigebieden van Oostenrijk. Ruim 23 skiliften zorgen voor probleemloos transport naar de overwegend rode en blauwe pistes die goed geschikt zijn voor zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter. De afdalingen zijn afwisselend, soms verrassend en niet al te moeilijk. Een mooie buckelpiste en zwarte afdalingen vindt de vergevorderde skiër hier ook. In het gebied vindt u enkele berghutten en restaurants met een beperkte, maar gezellige après-ski.

Snowboarden in Damüls-Mellau

Speciaal voor de snowboarders en freestylers is er een funpark met halfpipe aangelegd en ook off-piste zijn er in dit skigebied veel mogelijkheden.

Langlaufen in Damüls-Mellau

De langlaufers kunnen gebruik maken van ca. 32 kilometer geprepareerde loipes in het gebied. 

Raquettes & wandelen in Damüls-Mellau

In het gebied vindt u diverse gemarkeerde wandelpaden, geschikt voor wandelaars, Nordic Walking en raquettes. Bij het Tourismusverband (plaatselijke VVV) kunt u vragen naar de wandelkaarten en zij informeren u graag over de mogelijkheden van diverse tours met en zonder begeleiding.

 
Damüls-Mellau: pistekaart-damuels-wintersport-interlodge
Pistes Skiliften
109 km 7
28% 14
46% 2
26% 0
32 km
Damüls-Mellau: damuels-piste-wintersport-interlodgeDamüls-Mellau: gratlift-damuels-wintersport-interlodgeDamüls-Mellau: lift-damuels-wintersport-interlodgeDamüls-Mellau: mellau-damuels-wintersport-interlodgeDamüls-Mellau: piste-damuels-wintersport-interlodge

Bestemmingen

Accommodaties

Damüls Berghotel Madlener