wintersport in beeld

Ried im Oberinntal

Wintersport in Ried im Oberinntal

In het dal van Serfaus-Fiss-Ladis op 876 meter hoogte vindt u het dorpje Ried waarvandaan u in korte tijd met de gratis skibus naar het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis gebracht kunt worden.

In Ried zijn de prijzen een stuk lager geprijsd en de kwaliteit van de accommodaties zeer goed. Uw skimateriaal kunt u eenvoudig in de buurt van de skilift in het skigebied stallen. Ried is een klein en gezellig dorp waarbij praktisch alles lopend te bereiken is, een kleine supermarkt, bakker, bank, enkele restaurants, (sport)winkels, bar en bij voldoende sneeuw een eigen rodelbaan. Vanuit Ried vertrekt er tevens een skilift naar het kleine skigebiedje Fendels met 16 kilometer aan piste.   

Het enigzins mondaine, sfeervolle dorp Serfaus is autovrij en biedt u diverse restaurants voor de lunch, gezellige straatjes en diverse winkels. Het dorpje Fiss bestaat met name uit appartementen en een paar hotels. Ladis is een klein en sfeervol bergdorp met een gondel die in verbinding staat met de rest van het skigebied van Fiss en Serfaus.

 
Ried im Oberinntal: PISTEKAART SERFAUS FISS LADIS WINTERSPORT OOSTENRIJK INTERLODGE
ca. 900 km.
Ried
Ried (incl. transfer)
Ried im Oberinntal: RIED IM OBERINNTAL OOSTENRIJK WINTERSPORT SKI SNOWBOARD RAQUETTES SCHNEESCHUHLAUFEN LANGLAUFEN WANDELEN INTERLODGERied im Oberinntal: SKIER SERFAUS FISS LADIS OOSTENRIJK WINTERSPORT SKI SNOWBOARD RAQUETTES SCHNEESCHUHLAUFEN LANGLAUFEN WANDELEN INTERLODGERied im Oberinntal: SNOWPARK SERFAUS FISS LADIS OOSTENRIJK WINTERSPORT SKI SNOWBOARD RAQUETTES SCHNEESCHUHLAUFEN LANGLAUFEN WANDELEN INTERLODGE

Accommodaties

Hotel Belvedere