wintersport in beeld

Brandnertal

Wintersport in Brandnertal | 890-2000 meter hoogte

Skiën in Brandnertal

Het zonnige skigebied van Brandnertal in het Vorarlberg beschikt met name over blauwe en rode pistes en telt ca. 55 kilometer aan pistes. Brandnertal bestaat uit twee skigebieden, Brand en Bürserberg die met elkaar verbonden worden door de Panoramabahn. Dit zeer sneeuwzekere gebied telt 14 skiliften en is zeer goed geschikt voor families, beginners en de halfgevorderde wintersporter. In het gebied vindt u enkele berghutten en restaurants met een beperkte, maar gezellige après-ski.

Snowboarden in Brandnertal

Speciaal voor de snowboarders en freestylers is er een funpark aangelegd en ook off-piste zijn er in dit skigebied diverse mogelijkheden.

Langlaufen in Brandnertal

De langlaufers kunnen gebruik maken van ca. 20 kilometer geprepareerde loipes in het gebied. 

Raquettes & wandelen in Brandnertal

In het gebied vindt u diverse gemarkeerde wandelpaden, geschikt voor wandelaars, Nordic Walking en raquettes. Bij het Tourismusverband (plaatselijke VVV) kunt u vragen naar de wandelkaarten en zij informeren u graag over de mogelijkheden van diverse tours met en zonder begeleiding.

 

 
Brandnertal: skimap-brandertal-bursenberg-interlodge
Pistes Skiliften
55 km 5
40% 6
55% 3
5% 0
20 km
Brandnertal: burserberg-brandnertal-ski-wintersport-interlodgeBrandnertal: cabine-brandnertal-wintersport-interlodgeBrandnertal: skiers-brandnertal-wintersport-interlodgeBrandnertal: top-burserberg-brandnertal-wintersport-interlodge

Bestemmingen

Accommodaties

Bürserberg Alpinresort Schillerkopf
Hotel Dunza