Reisinformatie

De buspendels vertrekken altijd op vrijdag waarbij u de volgende ochtend uitgerust op uw bestemming aankomt. De opstapplaatsen liggen centraal in Nederland. Om de opstaproute zo kort mogelijk te houden, bieden we meerdere opstaproutes in Nederland aan. Het kan daarom zijn dat u in Maarheeze moet overstappen op de rechtstreekse bus naar uw bestemming. In Maarheeze wordt u door de medewerkers geïnformeerd waar u uw bus kunt vinden en hoe laat de bus vertrekt. De retourreis vangt altijd op zaterdagavond aan zodat u in de loop van de volgende dag thuis bent.

Royal Class
Alle pendelbussen zijn Royal Class touringcars. Een Royal class bus is luxer dan Comfort Class. Dit kenmerkt zich door extra beenruimte tussen de stoelen. De beenruimte is 94 cm. Daarnaast zijn de Royal Class stoelen verstelbaar en kan de rugleuning extra ver naar achteren versteld worden.

De Royal Class bussen zijn veelal dubbeldekkers en voorzien van luchtvering voor optimaal rijgenot, stereo geluidsinstallatie, DVD met meerdere monitoren, minibar, dubbele beglazing, airconditioning en plintverwarming en toilet. De busreizen worden uitgevoerd door minimaal twee ervaren chauffeurs.

Transfers
Niet alle reisbestemmingen zijn per bus te bereiken. In dit geval zorgen wij voor een transfer naar uw eindbestemming met een kleine transferbus of taxi. In de transferbus/taxi zijn geen geen Royal Class stoelen aanwezig. Voor bestemmingen waarbij een transfer nodig is betaald u een transfertoeslag. Deze bestemmingen worden in de lijst met * aangegeven.

Tickets
U dient uw ticket te tonen aan de chauffeur voordat u instapt. Op uw ticket vindt u relevante informatie over uw reis. Het ticket wordt alleen verstuurd naar de hoofdboeker van de reservering en is geldig voor alle reizigers binnen de boeking. Zijn er binnen een boeking verschillende op- of uitstapplaatsen gekozen dan ontvangt u hier aparte tickets voor.

Controleer altijd de bevestiging en tickets die van ons ontvangt. Mocht er iets niet kloppen neemt u dan gelijk contact met ons op.

De vertrektijden staan op het ticket dat u ontvangt. De definitieve tijden op het ticket kunnen afwijken van de tijden die bekend waren bij het maken van de boeking of op onze website.  U dient minimaal 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn op de opstapplaats aangegeven in uw ticket. Wij proberen uiteraard de bussen op tijd te laten rijden en vertrekken. Door slecht weer, files etc. kan het voorkomen dat de touringcar niet op tijd op de plaats van aankomst of vertrek is. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele daaruit voortvloeiende schade.

Bagage
Omdat er beperkte bagageruimte is in de bussen gelden er speciale bagagevoorschriften.

U mag per persoon het volgende meenenem:
- 1 koffer of reistas van normaal formaat (max. 80x70x30 cm en max. 20 kg)
- 1 ski- of snowboarduitrusting (bij een snowboard moeten de bindingen verwijderd zijn)
- 1 stuk handbagage (normaal formaat, ca. 2 kg)

Teveel bagage kan door de chauffeur geweigerd worden.

Eten en drinken
In de Royal Class bussen is een minibar aanwezig. Hier kunt u koffie, thee, soep of gekoelde frisdranken verkrijgen. De drankjes dienen contant te worden afgerekend dus neemt u wel voldoende kleingeld mee. De minibar is tussen 24.00 en 06.00 uur gesloten. Het is ten strengste verboden alcoholische dranken te nuttigen. Bij misbruik kan u de toegang tot de bus ontzegd worden. Kosten die hieruit voortvloeien zijn voor uw eigen rekening.

Etenswaren kunt u zelf meenemen. Er wordt onderweg voldoende gestopt waar u ook etenswaren kunt kopen.  Voor afval bevinden zich afvalzakjes aan de stoelleuningen.

Reisdocumenten
U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om hiervoor te zorgen. Houdt u paspoort of identiteitskaart altijd in uw handbagage zodat u deze direct bij de hand hebt wanneer hierom gevraagd wordt. Dit voorkomt vertragingen bij de douane.